„Няма напрежение в ръководството на БСП и Станислав Владимиров”. Това

...
„Няма напрежение в ръководството на БСП и Станислав Владимиров”. Това
Коментари Харесай

Весела Лечева: Няма напрежение в ръководството на БСП и Станислав Владимиров

„ Няма напрежение в управлението на Българска социалистическа партия и Станислав Владимиров”. Това мнение изрази в изявление за предаването „ Офанзива” по Канал 3 Весела Лечева от Българска социалистическа партия.

„ Нека му влезем в ситуацията на един кмет единствено на един месец, който е подложен пред една такава огромна филантропична рецесия. Нека погледнем на това, кой е отговорен да се стигне до там. Най-големият проблем е, че няма решение, по какъв начин да се действа, по какъв начин да се овладее тази криза”, добави тя.

Лечева разяснява и идния избор на съмнение, който Българска социалистическа партия ще внесе против държавното управление.

„ Ние не сме удовлетворени от метода по който се ръководи страната, от метода по който се вадят рецесии. Ние сме очевидци на това, по какъв начин един регионален град е подложен пред филантропична рецесия. Работата на опозицията е да бъде там където държавното управление липсва и не е задоволително дейно. През последната една година ние сме алармирали освен за водата, а и за храната, която консумираме, мръсния въздух и т. н. Аз съм на мнението, че тази страна се ръководи от спешен пиар”, акцентира Лечева.

„ Във вота на съмнение ние ще представим и нашата опция, по какъв начин да бъде решен този проблем. През последните 10 години приказваме за едно неглижиране на казуса. Един проблем, който е освен регионален, само че и за цялата страна”, сподели още Весела Лечева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР