Няма наплив от коли на входно-изходните артерии на Пловдив, пише

...
Няма наплив от коли на входно-изходните артерии на Пловдив, пише
Коментари Харесай

Полицаите по пловдивските КПП-тата като на война! Уникални СНИМКИ

Няма напор от коли на входно-изходните артерии на Пловдив, написа "Марица ".

От сутринта на КПП-та по няколко минути изчакват ред най-вече по три - четири коли за разлика от през вчерашния ден, когато се редяха страховити колони на хората, решили да изоставен града или да се върнат в точния момент у дома.



Утре ще има повече чакащи, тъй като работещите жители ще тръгнат сутринта към офисите и предприятията в Пловдив и отвън регионалния град. Да излизат от домовете си по-рано, с цел да не закъсняват, предизвестиха прозорливи служители на реда.


КПП-то на Голямоконарско шосе се намира на няколко метра от отбивката за КАТ. Дежурните патрули желаят заявления и персонални карти. Напомнят, че срокът за изваждане на служебните бележки от работодатели изтича в 17 часа в понеделник.



Десетки компании остават отвън КПП-та на Пловдив.

Бус от Благоевград, докарал единствено трима пасажери до Пловдив, също беше спрян за инспекция. Оказа се, че мъж и жена не са от Пловдив. Пътуваме за Кърджали и няма по какъв начин по различен метод да се приберем, с изключение на да хванем влака от Пловдив, примолиха се жителите и демонстрираха адресната си регистрация.

Униформеният им позволи да продължат.



С респираторни маски, извадени от боен запас, и защитни наметала са снабдени служителите на реда на КПП-то на Пазарджишко шосе. Три полицейски коли дежурят наоколо до "Лукойл ". Само за десетина минути върнаха назад в Пловдив три автомобила, защото пасажерите нямаха нужните документи, а след тях - и двама велосипедисти.



Други двама колоездачи бяха подробно тествани на изхода от Пловдив, тъй като са от Пазарджик. Те пък обясниха, че са пристигнали, тъй като са включени в методонова стратегия и би трябвало да се върнат в Пазарджик. Събуха им и чорапите.



Полицаите, които непрестанно в контакт с хора, питат до каква степен маските, извадени от военния запас, ги пазят от болестта, както и наметалата, и какъв е срокът на годността им.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР