Няма намеса в състава на кабинета на Николай Денков на

...
Няма намеса в състава на кабинета на Николай Денков на
Коментари Харесай

"Продължаваме промяната": ДПС не са кадрували в кабинета, говорехме за конституционна реформа

Няма интервенция в състава на кабинета на Николай Денков на някого отвън виновните за съставянето на държавно управление, това се схваща от обява във " Facebook " страницата на " Продължаваме промяната ". Поводът е траяла повече от два часа среща сред двете обединения, които ще поддържат държавното управление с втория мандат - " Продължаваме промяната - Демократична България " и ГЕРБ-СДС, с депутати от Движение за права и свободи през вчерашния ден. След нея, че придвижването няма да пречи на съставянето на държавно управление, и ще поддържа измененията в Конституцията.

" Винаги сме заявявали, че ще водим диалози с всички парламентарни групи за конституционна промяна. Това беше единствената цел на срещите с групата на Движение за права и свободи през вчерашния ден ", се споделя в позиция на " Продължаваме промяната " във " Facebook ".

" Разговаряхме, до момента в който всички медии бяха в Народното събрание и следиха какво се случва. А съставът на кабинета " Денков-Габриел ", който обявихме през вчерашния ден, не оставя място за спекулации, че някой отвън виновните за съставянето на държавно управление може да кадрува в него ", показват от политическата мощ.

Темата беше коментирана и от депутата от Движение за права и свободи. Той увери, че придвижването няма доверие в двете политически сили, които се готвят да поддържат държавно управление с втория мандат. Той добави, че депутатите от Движение за права и свободи ще гласоподават срещу кабинета. В отговор на въпрос Хавид сподели още, че в случай че бъдат засечени опити от политическите сили зад държавното управление за преодоляване на разнообразни институции или чистки в администрацията, партията ще попречи на ръководството, като употребява всички механизми на една опозиционна партия.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР