Няма начин! Кога да е забременяла и кога да е

...
Няма начин! Кога да е забременяла и кога да е
Коментари Харесай

Сензация: Имат ли тайно бебе Лена Бориславова и годеника й?! (СНИМКИ с пеленачето)

Няма метод! Кога да е забременяла и по кое време да е родила Лена Бориславова, в случай че не се е случило преди да се появи с Кирчо в политиката... Това разясняват хора от родния град на Мирослав Иванов - Ямбол, където още живеят неговите родители. Знаем, че Миро е благоприятен и дава обещание доста скоро да се ожени за обичаната си Лена.

Сватба още няма, само че се появи едно бебе, което никой не знае чие е и което мнозина не изключиха да е " тайното " дете на Лена и Миро. Всичко потегли неотдавна, откакто Иванов беше на посетители на родителите си и беше видян на два пъти да се разхожда по улицата, бутайки количка с бебе.

Още по-подозрително стана, когато по този начин и не се разбра чие е бебето - Миро не си направи труда да изясни. И, несъмнено, мрежата се взриви от фотото и се появиха какви ли не клюки, най-многобройните, че Лена е заченала и тихомълком родила.

Други обаче не са съгласни и през смях споделят, че в случай че Бориславова беше родила, то евентуално детето й щеше да е от Кирил Петков, а не от Миро Иванов.

" Какво бебе, бе?! Ленчето живота си живее и пет пари не дава. Но в действителност е милион пъти по-вероятно да я беше заплодил Кирцата, а не Мирчо ", разясняват зевзеци.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР