Няма място за паника! Това написа в социлната мрежа "Фейсбук"

...
Няма място за паника! Това написа в социлната мрежа "Фейсбук"
Коментари Харесай

Кметът на Бургас за първия случай на COVID-19 в града: Няма място за паника!

Няма място за суматоха! Това написа в социлната мрежа "Фейсбук " кметът Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден във връзка първия доказан случай на ковид в област Бургас.

"Жената е на 39 години, от Карнобат, настанена е в инфекциозно поделение на УМБАЛ - Бургас. Била е в контакт с 26 индивида, всички са от Карнобат, сложени са под наложителна карантина. ", прецизира Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден. В известието се показва още, че от през вчерашния ден работи референтната лаборатория в Бургас, а преди този момент всички проби са изследвани в Стара Загора.

"Лекарите от бургаската болница съблюдават прецизно авансово избрания от щаба логаритъм за деяние при такава обстановка. Засилваме ограниченията в Бургас и прилагаме тези, които всеки ден набелязваме! Продължаваме с слагането на диспенсъри с дезинфектанти на входовете на лечебни заведения, медицински заведения и хранителни магазини. Продължаваме с дезинфекцията на улици. С полицията прилагаме засилени ограничения на местата с съсредоточено ромско население, където живеят доста хора на дребна повърхност. Съвместно с пожарната през днешния ден продължаваме с дезинфекцията с хлорен разтвор в “Меден рудник”, “Горно Езерово” и “Победа”. Имаме подготвеност да продължим в други квартали. Ще ви уведомя за последващи ограничения незабавно след съвещанието на общинския щаб ", добавя кметът в известието.

"Няма място за суматоха! В непрекъсната съгласуваност с всички институции сме. Усещам поддръжка и схващане от хората, за което сърдечно ви благодаря! Ще бъдете осведомени за всичко! Изолирайте се! ", приканва кметът Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден.

Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР