Няма място за оферта за радикална промяна. Това обяснява по-обраните

...
Няма място за оферта за радикална промяна. Това обяснява по-обраните
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Кампанията е по-позитивна, но всичко около нея е грозно

Няма място за оферта за радикална смяна. Това изяснява по-обраните акции на по-нормалните претенденти за кметове. Драмата е в София, тъй като всичко, което става в София е доста значимо. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия антропологът Харалан Александров във връзка локалните избори.

Първан Симеонов съобщи, че акцията е по-позитивна, само че всичко към нея е грозно. "Това се дължи на обстоятелството, че за положително или неприятно - огромните градове в страната се трансформират. Вярно на външен тип, правилно може и по-добре. Ако хората са станали по-взискателни, то ще има някаква смяна ", сподели още той.

Александров е безапелационен, че това, което дефинира вота в края на деня е доста персонално. "Хората гласоподават с разсъдъка си. Не са склонни към злопаметен и реваншиски избор ", счита още той.

Симеонов съобщи, че разделянето е по линия още от същото или за смяна. Обществото не е разграничено на ляво и дясно, а по-скоро по публични тематики - за детето, за Полфрийман, счита той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР