Съвети за застраховка за домашни любимци, които собствениците на кучета трябва да знаят

...
Няма много неща, които собствениците на домашни любимци не биха
Коментари Харесай

Няма много неща, които собствениците на домашни любимци не биха направили за своите любими кучета и котки. Независимо дали купувате любимата им храна или играчка, или ги извеждате в парка, или за рутинната им среща за подстригване, повечето възможности за подобряване и подобряване на живота на вашия домашен любимец са на масата. Все повече собственици сега също добавят застраховка за домашни любимци към този списък. Като се регистрират за застраховка за домашни любимци днес, собствениците могат да осигурят покритие за широк спектър от заболявания, лекарства и посещения при ветеринар. Този уникален вид застраховка ще защити както вашия домашен любимец, така и банковата ви сметка.

Въпреки това, не всички домашни любимци са еднакви — и не всички видове застраховки за домашни любимци са сходни. Собствениците на кучета, по-специално, трябва да се запознаят с тънкостите на този вид застраховка (и какво трябва и какво не трябва), за да увеличат максимално възвръщаемостта на инвестицията.

Започнете, като получите тук безплатна ценова оферта за застраховка за домашни любимци, за да научите повече.

Съвети за застраховка за домашни любимци, които собствениците на кучета трябва да знаят

Ето три елемента за застраховка за домашни любимци, които собствениците на кучета трябва да знаете.

Колкото повече пазарувате, толкова по-добри сделки вероятно ще намерите

Въпреки че застраховката за домашни любимци може да има репутация на нова и уникална, начинът за осигуряване на най-добрия вид за вашето куче е конвенционалния път, който бихте направили с всеки друг финансов продукт: като пазарувате за най-добрите цени и условия. Тъй като кучетата обикновено са по-скъпи за застраховане от котките, това е критична стъпка в процеса на застраховане на домашни любимци. Опитайте се да получите оферти от поне трима различни доставчици, за да установите базова линия за сравнение.

Когато правите това обаче, не забравяйте да предоставите едни и същи подробности за всеки. Например, породата, възрастта, теглото и медицинската история на кучето трябва да бъдат еднакви при проучване на всеки доставчик. Това ще ви помогне по-точно да определите кой доставчик предлага най-изчерпателната и рентабилна политика – и кой доставчик просто изглежда така.

Вземете безплатна оферта за застраховка за домашни любимци за 30 секунди тук сега или използвайте таблицата по-долу, за да започнете да пазарувате.

Различните породи имат различни разходи

Както повечето собственици на кучета вече знаят, различните породи имат различни здравословни проблеми и различна продължителност на живота. Като такива, разходите за застраховане на породи варират значително. Накратко: Тези, за които е известно, че имат обширни и продължителни здравословни проблеми, ще струват повече от тези, които нямат. Така че, ако имате Goldendoodle, миниатюрен йоркширски териер или английски спрингер шпаньол, вероятно ще платите значително по-малко от собствениците на Newfoundlands, Dogue De Bordeaux или Jack Russell Terriers.

Това обаче е обща насока, така че отново пазарувайте, за да видите какво можете да намерите. Само не се изненадвайте, когато месечната цена за застраховка за определена порода е по-висока от тази, която би била, ако имате друга порода куче.

Не си струва да чакате кучето ви да се разболее

h3>

Въпреки че може да изглежда нелогично, един от най-добрите моменти да застраховате кучето си е, когато е още младо и здраво. Това е моментът, когато собствениците могат да осигурят най-пълното покритие на най-добрата цена. Ако чакат и домашният им любимец се разболее, ще трябва да платят повече за полица. И биха могли да рискуват да бъдат отхвърлени напълно за защита срещу съществуващи медицински състояния. Но ако собствениците кандидатстват преди тези условия да излязат наяве, те ще бъдат в по-добра позиция да си осигурят по-всеобхватна грижа.

И ако това не е достатъчно убедително, собствениците трябва да отчетат и периодите на изчакване. Това е времето между одобрението на приложението и пускането на политиката (около седмица или повече, в зависимост от доставчика). Така че, ако изчакате кучето ви да се разболее, има вероятност дори да нямате леснодостъпна полица, която да използвате, когато е необходимо. Ето защо трябва да започнете своето проучване днес.

Проверете цените на застраховките за домашни любимци тук сега, за да научите повече.

В крайна сметка

Застраховката за домашни любимци е една от най-ценните защити, които собствениците могат да осигурят както за себе си, така и за своите космати приятели. За да могат собствениците на кучета да увеличат защитата си (и да намалят до минимум разходите си), те трябва да пазаруват, за да сравнят кредиторите и политиките. Но те също трябва да разберат разликите между цената и покритието, тъй като се отнася до различните породи кучета. И накрая, те трябва да избягват да чакат да кандидатстват до момента, в който кучето им е болно, тъй като това може да доведе до липса на покритие, когато е необходимо най-много - или пълно отхвърляне на молбата им.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР