Няма милост за никого. Нас, от ГЕРБ, не можете да

...
Няма милост за никого. Нас, от ГЕРБ, не можете да
Коментари Харесай

Борисов утре сменя заместник-министър Живков

Няма благосклонност за никого. Нас, от ГЕРБ, не можете да ни упреквате за благосклонност.... Това съобщи министър председателят Борисов и напомни ориста на Цветан Цветанов.

Утре, понеделник, министър председателят Борисов е решен да смени заместника на Ревизоро , който сега се намира в ареста . Той чака на следващия ден в 8 часа предложение от министъра на околната среда и водите Емил Димитров за нов заместител. Никой не е могъл и да чака да бъде предизвестен за това, което се прави сега, разяснява Борисов във връзка следствието на прокуратурата по аферата с боклука , по което заместник-министър Красимир Живков към този момент се снабди с обвиняване .

Натискът към министерството е да си правят работата и да не се поддават на други практики.
 Ревизоро: Ако има по-достоен, да идва и да сяда
Ревизоро: Ако има по-достоен, да идва и да сяда

Арестът на заместник-министъра му звучал " неприятно "

На въпрос за листата, публикуван през вчерашния ден от прокуратурата като доказателство от обиска на Бобокови Борисов сподели: " Не знам от какво се вълнуват хората, аз се вълнувам да им създадат пътищата. Въобще не желая да разясня, всеки предприемач може да си напише един лист и да си го постави в касата . "

На въпрос за политическа орис на някогашната си дясна ръка - Цветан Цветанов, Борисов съобщи и че той е афектиран. Цветанов най-вероятно ще си направи личен политически план , и той е афектиран, поисквам му триумф, всеки си има пътя , добави Борисов, съгласно който пътят на ГЕРБ е един, а на Цветанов - различен.

Запитан по кое време ще се възстановят чартърните полети , на които разчитат за туристи курортите като " Слънчев бряг " министър председателят съобщи, че обстановката в целия свят е несигурна, а и неприятен знак е отлагането на срещата на Г-7 . В международен проект имало боязън у хората да пътуват, едвам когато това бъде преодоляно, туризмът ще може още веднъж да се развие.
 Ердоган сътвори военна зона до границата с България
Ердоган сътвори военна зона до границата с България

Тя е на повърхност от 20 кв. км.

Отношенията с Турция са положителни . Няма какво все още да ни тормози, по думите на Борисов. Запитан ще се трансформират ли и имаме ли някакви терзания по отношение на информация за основаване на военна зона наоколо до границата с България , Борисов цитира думи на Ердоган, че единствено прогнозата за времето може да даде студ на връзките ни. За положителните връзки Борисов образец с това, че и сега 40-50-60 души има на границата, само че миграционен напън от Турция на процедура няма.

Борисов анонсира и че на следващия ден сръбския президент Вучич ще бъде на посещаване у нас. В идващите дни се чака да пристигна и гръцкия министър председател Мицотакис.

Премиерът Бойко Борисов през днешния ден е на визити в Бургаско, като дружно с него е и финансовият министър Владислав Горанов . Те разгледаха строителството по обходния път на града, който би трябвало да е подготвен до 20 - 30 дни.

Заедно с кмета Николов преди този момент инспектираха строителството и на спортния комплекс " Арена " в Бургас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР