Няма малки и големи победи, защото всяка една победа е

...
Няма малки и големи победи, защото всяка една победа е
Коментари Харесай

Младен Маринов: Всяка победа, касаеща човешка съдба и живот, е важна

Няма дребни и огромни победи, тъй като всяка една победа е значима, касаеща човешка орис и човешки живот. Важна е и политическата поддръжка, както и битката в отбрана на обществото. В тази борба починаха доста наши сътрудници, само че те постоянно са живи в нашите сърца. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов по време на церемонията "Полицай на годината " 2018, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,В човешкия живот четвърт век е образуване на темперамент. Благодаря на сътрудниците, че извършват своята задача макар многото компликации, които срещат по пътя си. Благодарности и на целия екип, който е работил в поддръжка на тази традиция. Искам да ви уверя, че ще продължим да поддържаме традицията, защото това е значимо за обществото'', уточни Маринов.

,,Наградите са оценка на техния труд, само че и оценки за труда на всички чиновници, с които са работили в екип, тъй като нашата работа е екипна, тя е в името на върховенството на закона. Това са награди и за техните фамилии, които демонстрират толерантност и им дават подкрепа'', добави още той.

,,Подкрепям самодейността за детска рисунка, защото нейната цел е да окуражи дребните, че са избрали положителния път. Също по този начин желая да допълня, че Детското полицейско ръководство е една от най-хубавите форми за предварителна защита и работа за развиването на индивида, защото по този метод децата ще се осъществят като добросъвестни жители на нашето общество'', приключи тържественото си слово вътрешният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР