Няма любовна връзка без проблеми. Трудните моменти ни учат как

...
Няма любовна връзка без проблеми. Трудните моменти ни учат как
Коментари Харесай

Проблеми във връзката, които жените създават

Няма любовна връзка без проблеми. Трудните моменти ни учат по какъв начин да прекосяваме през тях и са тест за взаимоотношенията ни. Но от време на време, когато не върви, не си даваме сметка, че ние сме тези, които основават множеството проблеми във връзката. Как?

1. Чувство на неустановеност
Чувството за неустановеност е една от най-честите аргументи за проблеми във връзките. Никоя жена не желае да има сътрудник до себе си, който да я съпоставя с други дами, предходни партньорки. Когато сме имали разочароващи партньорства, които са ни карали да се усещаме недостойни като дами, имаме вяра, че в идващите връзки ще бъде същото. Това поражда трайно възприятие за неустановеност, което сътрудниците постоянно усещат. В резултат постоянно намираме метод да обвиним половинката си, че не вижда в нас хубавите качества, а единствено негативните.

2. Страхувате се сътрудникът да не ви изневери
Когато един мъж подхранва подозрението в половинката си, че може да е некоректен към нея, то тогава тя има цялостното съображение да се съмнява в неговата уместност и да чака невярност. Но в случай че обичаният човек не ви дава мотиви за подозрение, тогава би трябвало да работите върху проблемите с доверието. Малка доза подозрение постоянно ще има, само че когато тя се трансформира в фикс идея, непрекъснат боязън, стартира да основава проблеми в връзките.

3. Спорите без причина
Още един метод, по който вие създавате проблеми и саботирате връзката си е като търсите мотив да се скарате с колегата си. Всеки има сложни моменти, а и тези дни към цикъла... всичко ни основава напрежение и раздразнителност. Може би е добре да извършите крачка обратно и да помислите дали вашите отрицателни страсти не ви владеят в връзката с колегата. Колко постоянно се карате и защо. Как минават вашите разногласия.

4. Никога не се наслаждавате на времето дружно
Интимността не е единствено в спалнята, само че несъмнено и там е значимо по какъв начин се чувствате. Когато имате време единствено за вас и колегата ви, в действителност е значимо по какъв начин ще се възползвате от това време. Дали ще се отдадете на приятни диалози, занимания, дали ще се гушкате, гледайки филми, дали ще се споделят значими неща, дали ще вършиме по този начин, че да задълбочите връзката ви. Или ще търсите мотиви да се отдалечите – като разногласия, неглижиране на времето единствено за вас двамата, очакване от вас сътрудникът ви да поема самодейността за това по какъв начин да си прекарате добре, премълчаване на това, което желаете да споделите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР