"Няма лоши инвестиции, но са ни любими тези, които предлагат

...
"Няма лоши инвестиции, но са ни любими тези, които предлагат
Коментари Харесай

Борисов похвали инвестициите с високи заплати

"Няма неприятни вложения, само че са ни обичани тези, които оферират доста работни места и високи заплати. Европа се отърсва от старите си доспехи и се ориентира към Запада. Ние не вършим нищо без нашите съседи и другите ни сътрудници. И в енергетиката има огромен късмет да създадем огромни проекти”. Това съобщи по време на бизнес закуска с представители на Американската комерсиална камара министър председателят Бойко Борисов.

Той изясни, че страната ни е една от тези, които най-добре са се възползвали от проекта „ Юнкер” и през последните години са направени доста вложения. Една от тях е пазаруването на изтребители F-16. „ Закупихме на нашите водачи най-хубавото в света. Не се изкушихме да дадем по-малко пари. Обвиниха ни в лобизъм за договорка сред българското и американското държавно управление. Какво ли не чухме и какви ли внушения не чухме. Беше мъчно, само че направихме процеса необратим”, разяснява Борисов.

Премиерът Бойко Борисов означи, че изключителна роля за завършването на сполучливата договорка имат отрасловите министри Каракачанов и Караниколов, които срещнали гневна и подла опозиция.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР