Няма лоша реклама, а ЦИК я направи безплатно за Глас

...
Няма лоша реклама, а ЦИК я направи безплатно за Глас
Коментари Харесай

След забраната на ЦИК: Марихуаната стана тема номер едно на срещата на Глас Народен в Перник

Няма неприятна реклама, а ЦИК я направи гратис за Глас Народен. Срещата на партията с гласоподаватели в Перник бе малко откакто се разбра, че ЦИК не разрешава листото канабис в пропагандните материали на партията. Така тематиката за марихуаната стана една от най-обсъждананите в диалога с кандидат-депутатите.

Имаме листо марихуана в плакатите си още от парламентарните избори през 2014 година, описа лидерът на листата Венета Маджистрели. В програмата на партията постоянно е било настояването да стартира спор за узаконяване на използането на канабиса за медицински цели.

Маджистрели беше показана от певицата София Георгиева, която на последните локални избори беше претендент за кмет на Перник, а в този момент също е в листата за Европарламента.

Заедно с нея беше и различен претендент - Росен Костов от Ловеч, който описа, че след всички страшни истории, които е слушал за Перник, е прелестно сюрпризиран какъв брой прелестен град е и какъв брой са доброжелателни хората там.

Въпроси за регулациите, които касаят дребните и междинните предприятия бяха другата съществена тематика на акцията. Хората, пристигнали на срещата обстойно и нашироко разпитваха Маджистрели за пречките пред износа в Европейски Съюз и най-много за усложненията при бизнес с трети страни, да вземем за пример Сърбия и Македония.

Евроизбори 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР