Няма лош протест. Особено тези, които са за принципни неща.

...
Няма лош протест. Особено тези, които са за принципни неща.
Коментари Харесай

Режисьорът Тео Ушев: Няма лош протест! Прявителството се държи неадекватно, сякаш зашитава Краля-слънце!

Няма неприятен митинг. Особено тези, които са за кардинални неща. Не ми харесва, че има остарели муцуни, които търсят да изтупат прахта върху имиджа си, за ги яхнат. Но тези хора са създали доста мръсотии и са унищожили доста България, с цел да се появяват още веднъж. Те навреждат на митингите като никой различен. Жалко за младежите. Имаше добра сила, нека не се загуби.

Това сподели пред bTV световноизвестният български аниматор Тео Ушев.

С магическа пръчка няма да стане. Трява да се стачкува всеки ден. Само по този начин няма да ни се постанова внезапно да изриваме още веднъж корупцията, уточни той.

Правителството още през цялото време се държаха несъответстващо. Те се държаха по този начин, като че ли пазят Краля слънце. Всички беди, които им се струпаха, сами си ги направиха, изясни той.

България е най-корумпираната страна от всички страни, в които съм бил. Навсякъде има корупция, тук е повсевместна. 10 % от парите са вложени, 90 откраднати. По света е противоположното. Тук видях повече първокласни коли за месец, в сравнение с съм видял в Канада за 20 години. И това е получено с кражба, безапелационен е аниматорът.

Някои от интелектуалците са подвластни от управяващите с пари спускани посредством схеми. Други ги е боязън и си пазят къщичката. Ако някой ги финансира не би трябвало да му целуват ръка и се кланят, счита той.

Разбира се, че има кой да пристигна. Проблемът е със старите муцуни, които излизат на праден проект. Може да има предварителни избори, само че най-после ще се намерят хора. Сигурен съм, уверен е Ушев.

Той разяснява и своя нов филм: Системата може да се взриви единствено с повече обич и повече другарство, сподели Ушев на снимачната площадка на новия му филм.

Исках най-малко първия си игрален филм да направя в България ", показа той.

" Лицето на злото седи гротексно, сатирично и смешно. Доброто е все по този начин наивно и любопитно, и чаровно, означи Тео Ушев.

Страх ме е, до момента в който свърши свърши филмът, да не вършим исторически филм, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР