Няма липсваща информация в Имотния регистър относно сделки, в това

...
Няма липсваща информация в Имотния регистър относно сделки, в това
Коментари Харесай

Агенцията по вписванията: Няма липсващи данни за Цацаров в Имотния регистър

Няма изчезнала информация в Имотния указател по отношение на покупко-продажби, включително и сключвани от основния прокурор Сотир Цацаров, оповестиха от институцията. Оттам обясниха, че през 2007 година е функционирала остарялата система на регистъра, като в нея не е имало условие да се отразяват всички връзки сред страните и парцела.

"Действащата осведомителна система дава гласност и противопоставимост на данните, вписани в Имотния указател. При другите способи на търсене на информации са дадени голям брой критерии, да вземем за пример, по физическо или юридическо лице, по двойно-входящ номер, по парцел и прочие ", прецизираха от организацията.

В взаимозависимост от избора на критерии справката давала друга част от наличните данни. Именно на това се дължала заблудата, че липсват данни. "Заявяваме, че първичният документ е нотариалният акт, който е изтъкнат и е еднакъв при всеки метод на търсене ", споделят от организацията и прибавят, че откакто посредством информация може да бъде извлечена дадена информация, то тя съществува в базата данни на регистъра.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР