Няма личен мотив за нападението срещу мен, причините са свързани

...
Няма личен мотив за нападението срещу мен, причините са свързани
Коментари Харесай

Стоян Таслаков: Иван Белишки е рецидивист, заплашвал е десетки хора

Няма персонален претекст за нападението против мен, аргументите са свързани с политиката, съобщи депутатът от „ Възраждане “

Вчера депутатът от „ Възраждане “ Стоян Таслаков съобщи, че е бил атакуван с револвер от Иван Белишки-син на кмета на Панагюрище. Последва арест на Белишки, а Таслаков твърди, че това не е първото нахлуване против него и негови сътрудници. Той отхвърли персонални претекстове за случая и го обвърза с подаден сигнал против кмета на Стамболийски, който, също като градоначалника на Панагюрище, е от партия ГЕРБ.

В коридорите на Народното събрание през днешния ден Таслаков описа, че е бил атакуван, когато се е прибирал към дома си.

„ Лицето Иван Белишки-син ме атакува на тротоара. Успях да се защитавам, което го шокира. Започна да търси револвер в чантичката си. Извади оръжието и аз взех решение, че би трябвало да го обезвредя. Влязох в най-близкия магазин. Той ме последва. Там стана едно сдърпване. Успях да му хвана ръцете. Казах на хората в магазина да позвънят на 112. Той се отскубна и побягна “.

Първите закани, които съм получил от него на месинджър, са от преди два месеца, уточни Таслаков, предава.

„ Тогава излезе вест, че кметът на Стамболийски е задържан поради мен. Подадох тъжби до полицията и прокуратурата “.

Миналата седмица имаше отново случай, сподели той.

„ Тогава ме блъсна и обиди. Отправи ми опасност за живота. Подадох втора тъжба. Вчера се стигна до този случай в София, на улица „ Нишава “.

Това не е първата опасност към член на „ Възраждане “ от страна на Иван Белишки, твърди Таслаков. През предходната година Климент Шопов също е бил заплашван и е имал назначена защита, споделя депутатът от „ Възраждане “.

„ Ще изчакаме да забележим какви дейности ще подхващат правораздавателните органи. Това лице е рисково. То е от прослойката, която разделя обществото. Проукраински е надъхан. Този човек е рецидивист. Заплашвал е десетки хора. Те се свързаха с мен след снощния случай. “

Таслаков ще търси правата си по правосъден ред.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР