Няма кой да спре Ливърпул! Мърсисайдци записаха четвърта поредна победа

...
Няма кой да спре Ливърпул! Мърсисайдци записаха четвърта поредна победа
Коментари Харесай

Рекордьорът Ливърпул сложи 13-и пореден скалп на колана

Няма кой да спре Ливърпул! Мърсисайдци записаха четвърта поредна победа от началото на сезона и общо 13-а поредна с тези от завършека на предходната акция и усъвършенстваха личния си връх по следващи триумфи, с което демонстрират, че тази година може и да надделеят над Манчестър Сити в битката за купата.

Смятаното за едно от тежките гостувания на Бърнли беше взето със забележителна лекост. Момчетата на Юрген Клоп унищожиха противника си на неговия "Търф Моор " с 3:0, а в нито един миг "виненочервените " не затрудниха съперника си.

Трент Алекзандър-Арнолд откри в 33-та минута с осъществяване, което беше планувано да е центриране, само че се озова в мрежата на вратаря. Малко по-късно подарък от капитана на домакините Бен Мий постави началото на втората голова офанзива на Ливърпул, а Садио Мане се разписа за 2:0. В края Роберто Фирмино единствено оформи класиката.

От самото начало гостите натиснаха, само че пък първото състояние в мача беше за домакините. Крис Ууд стреля мощно от отдалеченост, само че не съумя да откри задачата във 2-та минута. Малко по-късно Мохамед Салах се озова на преференциална позиция в наказателното поле, само че прати топката в дясната греда.

Той и Садио Мане продължиха да творят рискове и да търсят най-активно попадението, само че въпреки всичко отбраната на Бърнли не се пропука. И по този начин се стигна до 33-та минута, когато падна и първият гол в дуела, който беше в интерес на Ливърпул.

Тогава Трент Алекзандър-Арнолд опита надълбоко центриране в наказателното поле на съперника, фалцът извъртя топката по подобен метод, че се озова в мрежата на Бърнли, а имаше допиране и в тялото на Крис Ууд, което се оказа решаващо.

И единствено четири минути по-късно интригата умря. Тогава капитанът на Бърнли Бен Мий позволи фрапантна неточност и подари топката на Роберто Фирмино, той напредна и издебна най-удобния миг, с цел да пусне за нахлуващия на скорост Садио Мане и той с акуратен удар направи 2:0. Това беше всичко забавно до почивката и тя пристигна с два гола задатък за гостите.

Очаквайте детайлности!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР