Няма какво да се лъжем. С годините не само дърветата

...
Няма какво да се лъжем. С годините не само дърветата
Коментари Харесай

Ценни съвети: Когато семейният секс ни омръзне

Няма какво да се лъжем. С годините освен дърветата и саксийните цветя залиняват, само че и жарта сред чаршафите. Все по-рядко намираме време за тези смешни придвижвания, които при започване на половата ни история с обичания са си били чиста вакханалия.

Може и да не ни боли глава непрекъснато, само че все си намираме причина да не осъществим съпружеските си „ задължения”. Да, само че както е правилно, че либидото понамалява с десетилетията, по този начин е правилно, че нищо не изгубено, до момента в който има късмет да бъде възродено. Както споделят мъдреците, нова година, ново разлюляване на любовната лодка.

Излезте от рамките
Стига с тази спалня. Заслепете света с цялостния си скотски искра. Тръпката от това да ви хване някой по бели гащи, до момента в който се натискате като пубери в тоалетната на родителите си, до момента в който сте на следващия фамилен обяд, сигурно ще разсъни сетивата ви за другия. И прожекцията на някой следващ филм за трансформъри или невъзможни задачи ще ви свърши чудесна работа. Там звукът е толкоз мощен, че никой няма да чуе срамежливите ви оргазмични вопли.



Спомнете си за порното
Ясно е, че всеки гледа порно, само че за какво пък да не го вършиме с полузаспалата си половинка. Със сигурност след 5 минути ще е повече от разсънен господинът до вас. Филмите за възрастни освен ще ви оказват помощ да избегнете некомфортния диалог за дефицит на креватно наслаждение, ами може и да ви научи на някой и различен акробатичен номер.

Влезте във кино лентата
Сетете се за всеки култ, който сте желали да пробвате през годините, само че все не сте стигали до такава степен. Лоша учителка, която порицава непокорен възпитаник или полицай и направила пътно нарушаване гражданка. Разпръснете фантазията си, тялото ви ще й бъде признателно. Ако в влече да пляскате другия по дупето с бъркалката за салата, дерзайте. Време е да изхвърлите рутината от изтощеното наслаждение.

Ставай, поспаланко
Много двойки са фенове на вечерния секс, само че не е зле понякога да се разсънваме не с кофеин, а с оргазъм. По-широка усмивка от него няма кой да ви даде. Да не приказваме, че сексолозите настояват, че утринната замяна на милувки има благотворно деяние върху здравето. Така че вместо да се събуждате с крещящия будилник, потърсете утринната тревога на любовника си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР