Няма какво да го питате Кирил Петков дали е хванал

...
Няма какво да го питате Кирил Петков дали е хванал
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ трябва да бъде първа политическа сила, за да застане здраво

Няма какво да го питате Кирил Петков дали е хванал парапета или не е. Това сподели ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти.

" Днес Народното събрание още веднъж ни посрами всички в лицето на Политическа партия - те не позволиха в зала да влезе таванът на горивата за вас, бе, хора. И те ще изясняват по какъв начин се " борят ". Конституция, ред, закони - всичко обърнато с краката нагоре. Жалко, че за шест месеца счупиха всичко в страната и искащи за ръководство няма. Решение няма. Дълговете са на тавана. На служебното държавно управление ще му трябват най-малко още 5 милиарда до края на годината ", сподели той.

" ГЕРБ би трябвало да бъде първа политическа мощ, с цел да застане крепко и да върнем добрината, толерантността и да се опитаме с крачки обратно да обединим народа, съобщи водачът на партията ", добави Борисов.

" Истински се надявам президентът Радев, тъй като доста настояваше за машинно гласоподаване, флашките да не се дават на Бойко Рашков. Защото е доста значимо къде отиват най-после флашките, с цел да се следи къде какво става. Иначе ще се компрометира до дъно машинното гласоподаване. Аз имам вяра в него, само че желаех да имаше и хартиено, с цел да не се опасяват хората, които не желаят с машини ", означи Борисов и добави: " Какво джуркат в тия машини, никой не знае. Затова е значимо какво ще излезе най-после ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР