Няма как Ювентус да се отблагодари на Нотс Каунти за

...
Няма как Ювентус да се отблагодари на Нотс Каунти за
Коментари Харесай

Юве не може да реализира романтична идея

Няма по какъв начин Ювентус да се отблагодари на Нотс Каунти за един емблематичен жест отпреди 116 години. Както мнозина знаят, до 1903 година италианският клуб играе в розово, само че тогава взема решение да смени цветовете си. От Нотс Каунти, който по това време е гранд в британския футбол, подаряват торинци с екипи като техния - в черно и бяло.
 Сега обаче Нотс Каунти е в тежка финансова рецесия и играе в петото равнище на локалния футбол. Клубът няма пари да заплати екипите си за новия сезон, които са създадени, само че стоят на склад. В тази връзка английският народен представител от партията на лейбъристите Лилиан Грийнууд написа писмо до Юве с молба да оказват помощ.

Италианският първенец незабавно се съгласи да подари на закъсалия отбор същите екипи като своите за новия сезон. Добрият жест обаче няма по какъв начин да се осъществя поради спонсорски контракт. Екипите на Юве са на adidas, до момента в който Нотс Каунти има настоящ договор с Puma. По тази причина в този момент би трябвало да се мисли за друго решение на проблема.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР