Няма как да знам дали президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир

...
Няма как да знам дали президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир
Коментари Харесай

Шаламанов: Надявам се Радев да се срещне със Зеленски и да му каже, че Крим е украински

Няма по какъв начин да знам дали президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще пристигна у нас в четвъртък. Но едно такова посещаване би било извънредно значимо, тъй като то ще удостовери връзките сред нашите двете страни. Това съобщи някогашният боен министър Велизар Шаламанов  Велизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 година в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен орден в ефира на Нова телевизия.

Попитан счита ли, че президентът ще се срещне със Зеленски в София, Шаламанов сподели, че има вяра, че " нашият президент ще откри сили да се срещне с президента на Украйна. Надявам се да му каже: " С вас сме, господин президент. Украйна ще победи. Крим е украински. Ще оказваме помощ на Украйна колкото е нужно и до момента в който е нужно ".

По думите му такава среща сред двамата ще е огромна смяна за България. Ясно е, че главният мотор на смяната е държавното управление. Надявам се с възприемането на декларацията, Народното събрание също да се причисли, макар че съществуването на най-малко две партии, които доста съществено се опълчват на каквато и да е помощ за Украйна, слага в Народното събрание в не доста добра светлина. Виждаме, че това не се случва в никой различен парламент в Европа ", сподели още Велизар Шаламанов  Велизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 година в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен орден.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР