Няма как да водим разговори с Продължаваме промяната при положение,

...
Няма как да водим разговори с Продължаваме промяната при положение,
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Няма как да водим разговори с "Продължаваме промяната"

„ Няма по какъв начин да водим диалози с " Продължаваме промяната " в случай, че главния им приоритет е влизане в Еврозоната и ускореното въвеждане на еврото в България. Друга причина е проекта за резистентност, в който е регламентирано, че България би трябвало да закрие тецовете си до 40%, а след 13 години да бъде ликвидирано производството на електрическа енергия. Трето, нуклеарната енергетика, вкарването на България във войната в Украйна и изпращането на оръжия ", това сподели депутатът от „ Възраждане " Цончо Ганев пред NOVA NEWS.

Ганев съобщи, че „ господин Денков е меко казано злепоставен " и напомни тестването за COVID-19 на децата в учебно заведение.

Той разяснява и проблема с дарителската акция, проведена от Манол Пейков за изпращане на генератори за ток за Украйна.

На въпроса дали от „ Възраждане " биха отделили средства от дотацията на партията за закупуване на генератори за ток за българската общественост в Украйна, той сподели, че преди няколко месеца са доставили 30 тона филантропична помощ. Ганев разяснява, че биха организирали акция за генератори за българите в Украйна, в случай че се позволи доставката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР