Няма как да сте забравили за Андрей Аршавин, който за

...
Няма как да сте забравили за Андрей Аршавин, който за
Коментари Харесай

Изгониха жената на Аршавин от полет за невероятно поведение

Няма по какъв начин да сте не запомнили за Андрей Аршавин, който за къс интервал от своята кариера бе измежду най-качествените нападатели в Европа. В момента някогашният състезател на Арсенал играе за казахстанския Кайрат, само че тук ще стане дума за неговата брачна половинка Алиса. В последните дни тя несъмнено е по-популярна в Русия от своя брачен партньор, само че повода не е изключително позитивна.

Оказва се, че през уикенда Алиса Аршавина е била изхвърлена от полет на Аерофлот поради доста необичайно държание, включващо отвод да постави защитен колан и изказвания, че е значим сътрудник на ФСБ (правоприемник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) б.р.).

Госпожа Аршавина пътувала със своите две деца и бавачката им, а нареждането за изхвърлянето им от полета пристигнало персонално от капитана и е поради неспазване на инструкциите от екипажа.

От Аеорофлот потвърдиха за случилото се на самолета от Москва до Алмати като описаха в детайли какво е довело до решението.

Първо Аршавина е пробвала да настани бавачката в бизнес класа, макар че билетът ѝ е бил за икономична. При захождането на пистата пък едно от децата е било без защитен колан и не на мястото си.

200 метра преди самолетът да излети Аршавина е махнала и своя колан и този на детето, което несъмнено, е изрично срещу разпоредбите. Съпругата на футболиста е получила голям брой предизвестия, а точно в този миг е почнала и да твърди, че е значим сътрудник на ФСБ - федералната работа за сигурност на Русия, която е приемник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

От самолетната компания са взели свидетелски показания и от други пасажери, потвърждаващи ужасното оведение на Алиса Аршавина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР