Няма как да си "кривим душата", че изневерите в съвременния

...
Няма как да си "кривим душата", че изневерите в съвременния
Коментари Харесай

Има поне 5 вида изневяра, които мъжете практикуват

Няма по какъв начин да си "кривим душата ", че изневерите в актуалния свят не са всекидневие. Статистиката сочи, че съвсем 50% от връзките и браковете се разпадат точно поради такова изменничество, като в по-честия случай мъжете са "стъпили настрана ". Според фамилния съветник и психолог Рейчъл Войси има най-малко 5 вида изневери.

1. Емоционална
Този вид спекулация може да бъде една от най-вредните и рискови неща за връзките сред двама души. При нея не постоянно участва сексът, въпреки в множеството случаи да е там. Тук става дума за прочувствено обвързване, шерване и визия за общо бъдеще с третия човек. Често се оказва доста дълбока връзка и е мъчно човек да се откъсне от нея.

2. Заради тръпката
В множеството случаи става дума за еднократно прекарване. Подбудите за този вид невярност най-често се коренят в гонене на тръпката от противозаконния секс. Като цяло, дамите по-трудно се отдават на секс без страст, само че все по-често стартират да се срещат точно такива дами, които загърбват възприятията си, с цел да се радват на сластни каузи.

3. Паралелната връзка
Тук единият сътрудник има прочувствена и полова спекулация с трети човек. Не са малко случаите, когато даже се основават паралелни фамилии, без едното да подозира за другото. Причините в общия случай са две – трагичен брак без бъдеще, само че с някаква полза или слаб темперамент, който не може да направи избор.

4. За внимание
Много хора се усещат недооценени и подценявани във връзките си и търсят внимание, без значение дали от държанка, или от половинката. А изневярата действително е с „ един патрон – два заека” – получават нужното внимание и дават ясна поръчка, граничеща със опасност, че има кой да ги оцени отвън дома.

5. След рецесията
Тази невярност се случва след голяма и невиждана смяна в живота на някого. Разбира се, приказваме за отрицателна смяна – загуба на непосредствен човек, уволняване или меланхолия. Личната рецесия, която основава катаклизми и отваря доста въпроси, може да докара до нужда от невярност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР