Няма как да се случи това, което иска президентът -

...
Няма как да се случи това, което иска президентът -
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма как да се случи това, което иска президентът

 Няма по какъв начин да се случи това, което желае президентът - безусловна капитулация, служебно държавно управление. Разумният вид е да се води разговор. Това призна пред публицисти в Добрич, където участва в церемонии за празника на града.

" Предложих в името на това да има едно успокоение в обществото, да има разговор. За страдание следим, че президентът отхвърля да взе участие в този разговор. В края на краищата страната България не е страна за едни избори. Тя съществува тук на Балканите 1400 години. И не може да я залагаме в името на това, че се борим за власт ", сподели още вицепремиерът.

Каракачанов също по този начин призна, че са безуспешни досега апелите му за разговор сред президента и премиера и за събаряне на напрежението. Той съобщи, че, като съдружен сътрудник, към този момент два пъти се пробва да откри общ език сред първите мъже в страната.

Със Заупокойна панихида в памет на починалите за Освобождението на Добруджа и България в Първата Световна война, общоградско поклонение, военни почести и поднасяне на венци и цветя на паметната им плоча, в Добрич започнаха тържествата по мотив 80 годишнината от възвръщането на Южна Добруджа към рамките на страната ни и празника на града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР