Няма как да се съглася с г-жа Елена Йончева, която

...
Няма как да се съглася с г-жа Елена Йончева, която
Коментари Харесай

Ивелина Василева: Не сме съгласни с Елена Йончева да се възобнови “Бургас-Александруполис"

Няма по какъв начин да се съглася с госпожа Елена Йончева, която изрича страдание, че петролопроводът "Бургас-Александруполис " е план, който сме изгубили. Напротив! Този статус разгласява бургаският претендент за евродепутат Ивелина Василева от ГЕРБ в профила си в обществената мрежа Facebook.

Тя добави, че „ Този петролопровод не се случи, тъй като десетки хиляди поданици на Област Бургас споделиха "не " на риска Черно море да бъде нечисто с петролни артикули. Моите съграждани ясно обявиха, че желаят чисто море, желаят туризъм и риболовство, желаят здраве за фамилиите си “.

Ивелина Василева, която е и ръководител на парламентарната Комисия по околната среда и водите в 44-ото Народно събрание, напомни посредством обявата си, че три референдума, свързани с петролопровода, бяха извършени на територията на област Бургас. „ Като зам.-кмет на Община Бургас, през 2008 година, бях ръководител на работната група по образуване на референдума. Петдесет хиляди бургазлии се оповестиха против петролопровода. В Община Поморие 60,12% от имащите право на глас гласоподаваха, като 98,97% от тях се опълчиха на плана. В Община Созопол също споделиха "не " на тръбата “, показа още пред почитатели си във Facebook Василева.

Тя е безапелационна, че мнението на локалните хора би трябвало да се чува. „ Повдигането на тематиката "Бургас - Александруполис " е жестоко неуважение на гласа на жителите на три морски общини. Цинично е това да се случва в центъра на Бургас. Докато борбата на Българска социалистическа партия е "Бургас - Александруполис " да се случи, борбата на хората край морето е този план да не се случи “, написа още бургаският претендент за евродепутат.

Вчера на избирателен протест в центъра на Бургас лидерът на листата на Българска социалистическа партия Елена Йончева обществено изрече страдание, че Бойко Борисов е „ загробил най-големите капиталови планове “ и уточни петролопроводът "Бургас - Александруполис " измежду тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР