Няма как да отречем, че Nike е един от световните

...
Няма как да отречем, че Nike е един от световните
Коментари Харесай

Първата реклама на Nike, създадена от изкуствен интелект

Няма по какъв начин да отречем, че Nike е един от международните първенци в основаването на атрактивни и запаметяващи се реклами и слогани.

Маркетингът е един от главните разноски на компанията и е мъчно да се сетим за реклама на марката, която да не се е трансформирала в шлагер.

Наскоро маркетинговият специалист Жан-Баптист ле Дивел е решил да " зареди " машина с всичките реклами, които Nike е основал през последните седем години, в опит да научи машината сама да основава реклами.

Опитът му несъмнено може да се назова сполучлив, само че също толкоз биха му прилягали и избрания като " чудноват ", " безреден " и " шизофреничен ".

Рекламата, която машината е съумяла да сътвори, сигурно звучи объркващо и непоследователно тук-там, само че по никакъв начин не е мъчно да забележим капацитета от креативност, прикрит в логаритмите.

Слоганът " Ако не можеш да го победиш, превърни го в легенда " несъмнено е заслужен за надпис на тениска и има нотка на автентичност, която се запечатва в мозъка.

При всички положения сме склонни да имаме вяра, че направените от човек реклами скоро ще са спомен от предишното.
 Илон Мъск, Neuralink и мозъчните импланти, които ще ни трансфорат в свръхчовеци
Илон Мъск ни трансформира в свръхчовеци

Тестовете с хора ще стартират още следващата година

Изкуственият разсъдък занапред ще набира скорост, а нашият човешки мозък ще си остане все същият, в случай че Илон Мъск не ни оборудва със специфичните си импланти, несъмнено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР