Няма как да очакваме от хората в парламента да са

...
Няма как да очакваме от хората в парламента да са
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Трябва да се говори честно за ваксинирането

Няма по какъв начин да чакаме от хората в Народното събрание да са доста по-различни от нас. Това разяснява в " Денят стартира " с Георги Любенов анестезиологът доктор Мирослав Ненков.

По тематиката за разделянето в обществото поради историческата дата 9 септември, той счита, че за българите това е по-тъжен ден, в сравнение с 11 септември.

" На 9 септември 1944 година е ликвидирана българската държавност за дълъг интервал. Страданието по това мракобесно време, което е отнемало животи на почтени хора, когато човек може да пострада – физически, политически и обществено, единствено по донос, не е време, по което можем да бъдем носталгични ", изясни доктор Ненков.

Анестезиологът разяснява и обстановката с ковид.

Китайците имаха опция да спрат вируса, само че не го стопираха. Защото някой локален партиен началник не е могъл да си показа, че някой нещо неприятно ще каже за партията. Както има задържани хора в Ухан за дезинформация. Един 38-годишен мъж, който умря от китайския вирус, също беше задържан, тъй като е споделил в обществените мрежи, че идват пневмонии, които не могат да бъдат излекувани. Такива неща не трябва да се приказват. Затова го назовавам китайски вирус. Дали е преднамерено основан и пуснат – няма по какъв начин да знаем.

Относно имунизирането и ограниченията доктор Ненков счита, че би трябвало да се приказва почтено.

Facebook не е място за намиране на информация, обвързвана със здравето и метода на опазването му. Facebook е място за шерване на персонални отзиви на всевъзможни знайни и незнайни герои на мисълта и мозъка.

Изборът за имунизация на този стадий е персонален, акцентира доктор Ненков.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР