"Няма как да ни слуша в момента Божков, защото се

...
"Няма как да ни слуша в момента Божков, защото се
Коментари Харесай

Главният прокурор обяви къде в момента се намира Божков

"Няма по какъв начин да ни слуша сега Божков, тъй като се намира в арестантските пространства на ОАЕ. Това, че се разхожда свободен в хотел, е част от хибридните офанзиви против прокуратурата. " Това съобщи основният прокурор Иван Гешев във връзка обвиняванията против предприемача Васил Божков в ефира на БНР.
„ За обвинения Божков сме създали всичко допустимо сега, в който сме имали доказателства. Това, че той се намира в ОАЕ, ще създадем всичко допустимо да си го приберем “, разяснява обвинител номер 1 и добави: "Така стана и с Арабаджиеви, Баневи, Желязков ".
"7 са повдигнатите обвинявания на Васил Божков към този момент ", посочи той.
"Истината е, че доста хора са били на хранилка. Още по-трудно е да го докажеш в България. Ако тук ти трябват 100 единици доказателства, в Испания ти би трябвало 1 ", сподели още Гешев.
"Нали знаете, че фондация „ Тракия “ е близка всъщност до Васил Божков. Има един господин Христосков, който е работел в ГДБОП, след това е бил на хранилка “, пояси Гешев.
По думите му в сбирката на предприемача ще се окажат един куп предмети, на които не им е там мястото. „ Освен това на България ѝ липсват едни 500 млн. лева, които би трябвало да се съберат от някъде. Затова изземваме тази сбирка ", посочи основният прокурор.
"Не настоявам, че Божков е направил ликвидиране. Ако има събрани задоволително доказателства, ще бъдат повдигнати обвинявания ", добави Гешев.
По думите му изказванията за Цветан Василев са агитация. „ Това, че сръбската страна не си извършва отговорностите, ние ли сме отговорни? ", попита Гешев и добави: „ Какво сме отговорни ние, че невиждано 6 години няма решение. Това значи, единствено едно, че зад него стоят съществени сили в Сърбия “, съобщи Гешев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР