Няма как да не започнем с първата посмъртна песен на

...
Няма как да не започнем с първата посмъртна песен на
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Няма по какъв начин да не стартираме с първата посмъртна ария на Джордж Майкъл " This Is How (We Want You To Get High) " . Знаем, че артистът остави на света едни от най-изключителните поп песни на всички времена, измежду които и коледната класика " Last Christmas ".

Сега, 35 години след нея, милионите почитатели на Джордж Майкъл ще се насладят на още празнична музика от великия музикант - в саундтрака към кино лентата " Последната Коледа ", който потегля в кината на 15 ноември.
 Джордж Майкъл,
Неиздаваната ария на Джордж Майкъл

Прекрасен подарък за всички негови почитатели

Продължаваме с един надълбоко почитан от нас музикант, който се завърна на музикалната сцена с първия си независим сингъл от съвсем 10 години насам.

" Under The Graveyard " е и първата ария от идния албум на Ози Озбърн, озаглавен Ordinary Man. Последният му Scream излезе през юни 2010 година През 2013 година с Black Sabbath пък пуснаха финалния албум в историята на групата, който кръстиха 13.

От Ози Озбърн скачаме на Bon Jovi, които показаха " Unbroken ". Песента е част от саундтрака на документалния филм To Be of Servive, отдаден на американските военнослужещи. Парчето ще откри място и в упования идната пролет нов албум на групата - Bon Jovi 2020.

Насочваме вниманието си към Dubioza Kolektiv, които чакаме за следващия концерт в зала " Арена Армеец " на 29 ноември. Преди да ги гледаме онлайн обаче, имаме опция да чуем новото им парче - взаимен план с френският артист и музикант с испански корени Ману Чао. " Cross The Line " е част от идния нов девети албум на Dubioza, който ще излезе през януари 2020 година

Завършваме с Coldplay, които при започване на седмицата разкриха, че ще си партнират с YouTube Originals за лансирането на осмия си албум. Everyday Life ще бъде с две извънредни осъществявания, които ще се стриймват онлайн от Йордания на 22 ноември. В този ден излиза и самият албум. Междувременно към този момент имаме опция да чуем и едноименната ария от него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР