Няма как да не сте чували израза, че „Всичко ново

...
Няма как да не сте чували израза, че „Всичко ново
Коментари Харесай

Тези дънки ще са модният хит на 2022-ра

Няма по какъв начин да не сте чували израза, че „ Всичко ново е добре забравено остаряло “. Е, това несъмнено като че ли важи с цялостна мощ за модата.

И това е по този начин поради последния вик на модата. Според специалистите има един вид дънки, които ще са същински шлагер през 2022 година.

Но не си мислете, че те са нещо супер ново и ненадейно. Не, този вид дънки са ни познати от доста години, само че в този момент още веднъж са на гребена на стилната вълна.

Актуалните дънки, които ще са шлагер в този момент, бяха подобен и преди 22 години.

И по този начин – дънките с ниска талия са супер настоящи в този момент. „ Но освен те “, прецизират стилните специалисти написа Жената Блиц.

Според тях всички типове панталони и поли с ниска талия също ще са настоящи.

Според стилистите, стилната наклонност Y2K, чиято абревиатура значи 2000 година („ две хилядолетна година “), става настояща измежду звездите през 2022 година По-специално звездите все по-често се появяват на обществено място с дънки и поли с ниска талия, които оголват корема им.

Така, да вземем за пример, бременната певица Риана постоянно показва объл стомах, разхождайки се по улиците на Ню Йорк с кроп топове и дънки на ханша.

В сходни кожени панталони папараците заловиха актрисата Джулия Фокс на шоуто на марката Kenzo в Париж, където тя се появи като посетител с някогашния си ухажор, рапърът Кание Уест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР