Няма как да имаш 64 депутата, говоря за коалицията ПП-ДБ

...
Няма как да имаш 64 депутата, говоря за коалицията ПП-ДБ
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма как с 64 депутата ПП-ДБ да нахалстват за самостоятелно управление

„ Няма по какъв начин да имаш 64 депутата, приказвам за обединението ПП-ДБ и да нахалстваш да управляваш независимо, това го няма в живия живот “, счита почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация и някогашен вицепремиер Красимир Каракачанов в изявление за Нова телевизия. 

„ Дори ГЕРБ и останалите партии се съгласят, с цел да няма нови избори, да има бюджет...това държавно управление ще бъде „ кукла на конци “. Ще бъде свалено незабавно, ти имаш половината от нужните ти за болшинство “, съобщи той.   

„ Грижата и мисълта за страната, и хората през последните 20 години е последна грижа на политиците. Те си мислят за персоналния и партиен рейтинг, за властта която могат да завоюват ”, сподели Каракачанов и добави, че има доста ненавист и негативизъм в България през последните две години.

„ Виждаме едно шоу, надхитряне, цирк. Нито ПП-ДБ, нито ГЕРБ желаят да има държавно управление. На ГЕРБ им е ясно,  че в случай че създадат кабинет в такава тежка обстановка с „ Продължаваме смяна “, още по-лошо с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, това ще значи електорална загуба на локалните избори “, добави още той.

Според някогашния боен министър не може Кирил Петков първо да поставя като цели военна помощ за Украйна вместо цените и инфлацията. Ходът с избора за кандидатура на Мария Габриел е верен, само че е определена, с цел да направи ГЕРБ положително усещане на Брюксел, счита Каракачанов.

Видно е, че тематиката с основния прокурор е политическа, разяснява той тематиката с поисканата оставка на Иван Гешев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР