Няма как да говорим за милиарди в никакъв случай. От

...
Няма как да говорим за милиарди в никакъв случай. От
Коментари Харесай

От последните минути! ГЕРБ с тежък ултиматум към Радев. Нарекоха го г-н Лъжа и му наредиха му до няколко часа

" Няма по какъв начин да приказваме за милиарди никога. От края на 2016 го края на 2017 година има заведени искови молби за 3 милиона. От тези молби в министерството са постъпили 6 хиляди лв.. Няма по какъв начин да съберем милиарди за няколко месеца. Отново дублирам, това е една операция и лъжа, която би трябвало да бъде потвърдена от президента и той да ни убеди дали е по този начин. Мисля, че един период от 3 дни е задоволителен. Документите са в Министерство на енергетиката и могат да бъдат предоставени извънредно елементарно. " Това сподели министър на енергетиката Теменужка Петкова, откакто се яви по неотложност в Народното събрание, с цел да даде изясненост към изказванието на президента Румен Радев, че назначеното от него служебно държавно управление е оставило след себе си 1,6 милиарда лв., съобщи Блиц.

Министърът и депутатите от ГЕРБ държат да видят документи, с които той да потвърди това. Делян Добрев се опита да изясни обстановката и допусна какво може да е довело президента до тази мисъл и ответната му реакция. " Аз не знам за какво президентът се меси в тази тематика. Аз бях директен очевидец на презентацията преди два дни. Реакцията на президента е за една графика и тя не е направена от ГЕРБ, а от Асоциацията на обществения капитал в България, които са събрали информация, с която потвърждават графично, че дялът на сивата стопанска система по време на ръководството на ГЕРБ спада, за сметка на стопанската система на ярко. Има и прогноза по какъв начин ще се свива сивия бранш, в случай че продължаваме с тази политика. Тази графика би трябвало да я има и на страницата на асоциацията. По отношение на тези милиард и 600 хиляди лв., за които става въпрос, мисля, че това е прекомерно огромна сума, с цел да бъде събрана за такова малко време. Ако имахме такива доходи, то бюджета щеше да е много по-набъбнал. За мен е любопитно от къде идва тази огромна сума и евентуално реакцията е в резултат от точно това проучване ", изясни той. 

  " Ние настояваме в идващите часове или най-вече дни до края на седмицата, Румен Радев да даде документи за тези милиард и 600 хиляди. Ако това не се случи, ще считаме, че с изключение на госпожа " Лъжа ", ще имаме и господин " Лъжа ". Цветан Василев създава подправени вести през мрежа от уеб сайтове и подправени публицисти. Вили в Гърция, къщи в Барселона... Другото беше, че държавното управление ще вземе милиарди за настаняване на мигранти, нямало чума... Чума има! И то в стадото на баба Дора! А госпожа Нинова се върна от там без даже да се дезинфекцира. Това е извънредно огромна офанзива, на която сме подготвени да отговорим. Зад нас стоят 1 милион души и това е основата на това ръководство. Ако дойдете в клубовете на ГЕРБ ще видите какъв брой тежко се претърпява всичко това ", приключи Тома Биков.  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР