Няма как човек, който работи по 36 часа на смяна,

...
Няма как човек, който работи по 36 часа на смяна,
Коментари Харесай

Адвокатът на Емилия Ковачева: Няма как човек, който работи по 36 часа да е адекватен

Няма по какъв начин човек, който работи по 36 часа на промяна, да бъде съответен в дейностите си. При всеки душeвността реагира по друг метод на натоварване. Не са направени задоволително проучвания във връзка с нейното психическо положение. Това сподели адв. Жанет Желязкова, която пази акушерката Емилия Ковачева , упрекната в побой над новородено.
" Обжалвахме както продължителността на наказването, по този начин и предявеният гражданският иск в размер на 400 000 лева Тази сума е несъразмерна, тъй като детето е живо и крепко. Подобни компенсации, даже и при по-трагични случаи, не се присъждат ", сподели още юристът в изявление за bTV.
По думите й публичният напън оказва въздействие върху делото.
" Присъдата от 18 години отнемане от независимост клони към своя най-много. Законът планува за сходно действие наказване до 20 години затвор ", посочи юристът.
Според заключението на съда обаче Емилия Ковачева няма психологично заболяване, нито е страдала от синдрома " бърнаут " (синдром на професионалното прегряване).
" Самата тя споделя, че няма спомен за това действие. Затова взех решение, че би трябвало да бъде направена една спомагателна съдебно-психиатрична експертиза във връзка с синдрома " бърнаут ", разясни Желязкова.
Тя е упорствала да бъде осъществена и експертиза във връзка с положението на детето, с цел да се разбере към сегашния миг какво е неговото здравословно положение и дали има причинно-следствена връзка сред нанесената контузия и отключената след това епилепсия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР