Няма как БСП да подкрепи този бюджет. Той няма ясна

...
Няма как БСП да подкрепи този бюджет. Той няма ясна
Коментари Харесай

Милко Недялков: За втората година от гледането на дете майките да получават 650 лева, а не 360

 Няма по какъв начин Българска социалистическа партия да поддържа този бюджет. Той няма ясна визия, няма ясни цели. В този бюджет не са заложени пари за битка с ковид. В него няма и средства за поддръжка на хората и бизнеса. С този бюджет ръководещите не оказват помощ на никого.

Така разказа бюджетът, признат и препоръчан от ръководещите националният представител от парламентарната група на “БСП за България " Милко Недялков.

В ефира на " България он еър " социалистът разкри, че бюджетът, препоръчан от ГЕРБ довежда фискалния запас до извънредно ниска стойност - 4.5 милиарда лева:

“При ръководството на Борисов външният дълг на България надмина този след 1989 година ГЕРБ отварят ножицата на заемите и задълженията. Те оставят генерации напред в задължения. "

С новите ограничения не се дава гаранция на хората, че след затварянето ще се върнат на работа: “Мерките в България не са ясни и основават комплициране в хората. Те не оказват помощ. "

“Още през месец март Българска социалистическа партия предизвести ръководещите, че би трябвало да има грижа за всички хора. Те действаха безредно и единствено с една мярка. ", напомни пред водещата Ганиела Ангелова Милко Недялков.

Народният представител срещна феновете с някои от предложенията за бюджета за 2021г:

“БСП упорства за преизчисляване на пенсиите. Нашето предложение е дълготрайно, това на ГЕРБ единствено до изборите. Предложихме 9% Данък добавена стойност за медикаменти. Предложихме за втората година от гледането на дете майките да получават 650лв, а не 360.  ГЕРБ отхвърлиха всички тези ограничения. ", приключи изявлението си Милко Недялков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР