Няма жена по света, която да отрече, че обожава да

Няма жена по света, която да отрече, че обожава да ...

Новият испански тренд, който завладя света.

Няма жена по света, която да отрече, че обожава да се чувства единствена, различна и специална. Един от най-добрите начини да го направи е да създаде свое уникално излъчване, подчертано от красиво бижу, с което със сигурност няма да остане незабелязана.
Тази "тайна" женска мисия в последно време ни изглежда все по-възможна, тъй като от края на миналата година в България е испанският бижутериен бранд UNOde50. В концепцията на марката се крие именно магията да открива и подчертава личния стил и индивидуалност на всяка дама, дръзнала да се потопи в света на красивите дизайнерски бижута.

"Едно от 50", както всъщност се превежда от испански името на лейбъла, обуславя първоначалната концепция, заложена при неговото създаване. През 1996 г. в Мадрид група млади дизайнери, начело с Хосе Асулай, имат огромното желание да направят нещо много по-различно от всичко, правено до момента, и така създават марка от изцяло ръчно направени бижута. Произвеждат само по 50 бройки от модел, а за да запази елемент от тази символика и днес, в момента UNOde50 правят лимитирани модели към всяка колекция, която пускат на пазара – разбира се 50 на брой в целия свят.

За изработката на бижутата се използва специална сплав, която е изключително олекотена. Нейният състав е тайна, но едно е сигурно – останалите материали, които се ползват в изработката – 18-каратово злато, стерлингово сребро, естествени кристали "Сваровски", изработени специално за бранда, естествени перли, стъкло Мурано, както и естествена телешка кожа. Покритието, което се използва е в пъти по-дебело от стандартното и марката няма нито една рекламация от своето създаване през 1996-та година до днес.

Един от емблематичните модели на UNOde50 е с водно конче, което също крие символика. "Dragonflies in my stomach", както казват испанците като аналог на популярното "Butterflies in my stomach", е запазен израз на марката.
Друг емблематичен елемент е катинарчето, което е символ на протекцията и заключването на щастието, което трябва да остане при теб.
Какво от своя страна символизира предстоящата колекция на бранда и други любопитни неща около създаването му ни разказа Джули Лепоева - маркетинг мениджър на UNOde50. Какво точно ни сподели тя, заедно с Марина Иванова, бранд мениджър на марката - можете да видите във видеото.
Освен онлайн красивите бижута на UNOde50 можете да открие в Paradise Center.

Източник: actualno.com