Няма жена, която да не се е плашила от целулита.Не

...
Няма жена, която да не се е плашила от целулита.Не
Коментари Харесай

Напитките, които водят до появата на целулит

Няма жена, която да не се е плашила от целулита.

Не са малко дамите, които държат на външния си тип и изпадат в суматоха, когато го видят по тялото си, написа. Ето и напитките, които го провокират.

Бира

Както се знае, тя съдържа женския хормон естроген, който транспортира шлаката от жизненоважните органи до тези места, където продуктите на разпада са по-малко рискови. Именно и там се образува целулита.

Освен това, алкохолът изостря апетита и нищо чудно да хапнем нещо мазно за мезе. Резултатът от това обаче виждаме върху кожата си.

Шампанско

Това е много калорична напитка. От него два сорта са за изключване – сладкото и шардоне. В тях се съдържат по 90 калории на 100 грама, тъй че идващият път помислете добре, преди да си вдигнете чашата.

Алкохолни коктейли

Искате да отслабнете, то забравете за алкохолните коктейли. В тях има доста захар и корав алкохол. Към него прибавете и вредата от газираните питиета. Разбира се, зависи по какъв начин е подготвен самият коктейл. Средната стойност на 100 грама алкохол е 200-250 калории. Ако желаете въпреки всичко да съгрешите, то използвайте питиета с минимално количество съставки. Също по този начин, в разгара на летния сезон се нуждаете от повече вода, а не алкохол.

Кафе

Разтворимото кафе може да изчезне от менюто ви, защото е повече калорично, в сравнение с потребно. Чаша турско кафе обаче няма да ви навреди, само че въпреки всичко и с него не прекалявайте. Кофеинът провокира мощно произвеждане на хормона на напрежението, оттова и отлагания на нежелани места по тялото. Заменете кафето със зелен чай, който ще подтиква метаболизма и също има кофеин.

Хомогенизирано мляко

Това е мляко, което е обработено химично, с цел да се усили срокът му на валидност. Именно и това вреди на фигурата ви, тъй като тялото не може да се оправи с него. Непреработените неща се натрупат по тялото ни и се отсрочват под кожата.

Истинските млечни артикули са потребни за тялото и не са нездравословни за организма. В кефира и киселото мляко да вземем за пример се съдържат бифидобактерии, които оказват помощ за отклоняване на токсините от организма и покачват самочувствието ви.

Енергийни питиета

В тях има захар, химически детайли и оцветители. Всичко това въздейства на организма ви и се отсрочват нездравословни детайли в тялото ни, които забавят метаболизма и по този начин се натрупват в избрани зони на тялото. Заменете енергийните питиета със свежи сокове и ще видите какъв брой доста сила ще имате.

Черен чай

Да той е безопасен, само че в огромни количества може да докара до целулит. Причината е арестуваните течности в разнообразни зони, което безусловно води и до натрупването им
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР