Няма извънредна епидемиологична обстановка. Такова нещо няма. Това, че някакъв

...
Няма извънредна епидемиологична обстановка. Такова нещо няма. Това, че някакъв
Коментари Харесай

Д-р Георги Тодоров: Ще обявя извънредна счетоводна ситуация, 90% от фирмите имат проблем със счетоводството

Няма изключителна епидемиологична конюнктура. Такова нещо няма. Това, че някакъв счетоводител написал нещо си, не значи нищо. Утре ще напиша изключителна счетоводна обстановка, тъй като 90% от компаниите имат проблем със счетоводството. Единственият доктор в Министерски съвет е спортния министър Красен Кралев.
Това съобщи доктор Георги Тодоров в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия Евроком.

" Всички ограничения са противоконституционни. Това се подхваща, тъй като те вземат оръжието ни, нашето оръжие, на лекарите да изследваме хората, с цел да държат оръжията в свои ръце. Адекватни са двете проучване – имунологичното и PSR-а. Те държат второто, което е скъпо. ", сподели още той.

По думите му нищо не се е трансформирало от през вчерашния ден и през днешния ден. " И 500 души да има дневно инфектирани, отново ще е същото. Има медийна конюнктура. Хора като мен и други знаят какво се случва. Валя Ахчиева беше първата, която ме включи, пристигна до Русе, приказва и с доцент Мангъров. "

Знаете ли какъв брой лекари има в министерски съвет, попита доктор Тодоров и отговори - Красен Кралев. " Той е единственият доктор в министерски съвет, учели сме дружно. Това е реалност. "

" Нито пандемия има, нито зараза, има заболяване. Някой се пробва да ми насади нова медицина. Няма нова медицина. Каква изключителна епидемиологична конюнктура при 2000 индивида, които носят вирус, само че не са заболели. ", сподели още медикът.

" Извинявам се на всички български жители, че ме гледат непрекъснато по малкия екран. Не желая да ме гледат, а да си живеят обикновено живота. ", сподели на финала на директното си включване от Русе доктор Тодоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР