Няма и седмица откакто новите iPhone XS и XS Max

...
Няма и седмица откакто новите iPhone XS и XS Max
Коментари Харесай

Потребители се оплакаха от слаб сигнал в новите iPhone

Няма и седмица откогато новите iPhone XS и XS Max са публично на пазара, а консуматори към този момент сигнализираха за недостатъци в другояче " най-подобрените " модели на Apple. Те оповестяват за неприятна безжична интернет връзка (WiFi) и клетъчен сигнал, написа Business Insider, представен от economic.bg. 

Клиентите на Apple показват, че по-старите им модели – като iPhone 7 и iPhone X да вземем за пример, са имали по-добър сигнал от новите устройства. От компанията не са дали отговор на запитването на медията.  

Обратна връзка от страна на недоволни консуматори е постъпила в няколко канала – Reddit, както и във форумите на MacRoumors и тези на Apple. 

Любопитно е, че отчет в блога за безжични технологии WiWavelenght удостоверява споделените отзиви. В него се показва, че тестванията в лабораторни условия също са открили съществуването на доста по-слаб сигнал спрямо миналогодишните iPhone 8 и X. 

Всичко това обаче е изненадващо на фона на обстоятелството, че новите iPhone модели идват с спомагателна антена в долната част на устройството. Не е изключено проблемите да се разпрострат в бъдеще, а компанията да опита да ги позволи посредством софтуерни актуализации. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР