Няма и месец след като роди, Николета Лозанова вече подготви

...
Няма и месец след като роди, Николета Лозанова вече подготви
Коментари Харесай

Николета с голям купон за щерка си. Биляниш пее на детско парти за оргазъм

Няма и месец откакто роди, Николета Лозанова към този момент приготви огромен ваучър на първата си щерка. Топмоделката държи фронта на съвършената мама и обръща внимание на празника макар огромното предизвикателство да гледа дребната Борислава.

Първородната Никол, рожба на някогашния мъж на Николета, Валери Божинов, навърши 12 години. Лозанова няма по какъв начин да не отпразнува рождения ден и евентуално е подготвила голям набор от дарове и изненади!

За празненството Николета провежда детска дискотека в известен столичен клуб. За настроението на дребната рожденичка и приятелките й се грижеше певицата Биляниш. Скандалното е, че тя пееше: " мръсно, мръсно... До оргазъм ме докара ", а невръстните гостенки на купона знаеха и припяваха текста наизуст.

Наблюдавайки ползите на дребната принцеса, която към този момент върви по стъпките на своята майка, подаръците й са с много солена цена. Малката Никол е оборудвана с маркови дрешки и прекрасен телефон, тъй като Лозанова не пести нищо за наследничката си. На предходния си рожден ден да вземем за пример Никол беше ошашавена от специфичен привет от футболната звезда Неймар, написа Хотарена.

За празненството, несъмнено, оказва помощ и доведеният баща на момиченцето - Ники Михайлов. Двамата, въпреки и да нямат кръвна връзка, се схващат доста добре. " Голямо момиче, обичам те! ", споделя Ники М. в мрежите.

Разбра се, че мама Николета е разчувствана от това да гледа по какъв начин Никол пораства. " Нека сърцето ти те води към верния за теб път, а недостойното... да оставиш зад тила си! Имай пътеводна светлина и блестящо свети! ", споделя с екстаз Николета, споделяйки мемоари от екскурзията им в Париж - обичания град на двете Никита.

Малката принцеса е почнала да върви по стъпките на Николета, трансформира се в инфлуенсър. Въпреки че е единствено на 12, Никол към този момент е в крайник с бизнеса и прави всичко, с цел да има излъскан тип в обществените мрежи.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР