Няма готова формула, която да ни подскаже предварително дали една

...
Няма готова формула, която да ни подскаже предварително дали една
Коментари Харесай

Истински щастливци сте, ако имате връзка с представител на една от тези три зодии

Няма подготвена формула, която да ни подскаже авансово дали една обич ще бъде страхотна или разочароваща, дали едно другарство ще бъде готино или натоварващо...

Но въпреки всичко има хора, които носят естетика и обич, където и да са. А в случай че вие имате връзка с представител от някоя от тези три зодии, сте същински щастливци.

Телец

Представителите на тази зодия са правилни до дъно! Те са безусловно моногамни, в никакъв случай не пристъпват правилата си. Дори да имат проблеми във връзката си, те ще се борят да я запазят. Знаят добре по какъв начин да накарат половинката си да се усеща специфична. Ако имате връзка с Телец, очаквайте тя да е доста спокойна и да продължи доста дълго време.



Риби

Рибите са извънредно сантиментални, нежни и предани хора. Ако бившето ми гадже не беше Риби, щях да кажа, че са в действителност идеалните сътрудници. И въпреки всичко - представителите на Риби в никакъв случай не биха изневерили. необикновено лоялни са. Истинска привилегия е да имате подобен човек в живота си.



Скорпион

Скоприоните са хора, на които можете да разчитате! Ама в действителност! Отговорни са и поемат нещата в свои ръце. Както във взаимоотношенията, по този начин и грижите за дома и фамилията. Скорпионите са родени водачи, само че в това време държат на дългите и постоянни връзки.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР