Няма голямо значение какво ще се случи с този вот.

...
Няма голямо значение какво ще се случи с този вот.
Коментари Харесай

Кирил Петков вярва, че чудещите се депутати са седем-осем

Няма огромно значение какво ще се случи с този избор. Ако падне държавното управление, първият мандат идва при нас, съобщи министър председателят Кирил Петков в ефира на бТВ, към половин час преди да бъде гласуван вотът на съмнение против държавното управление му.

Попитан какъв брой са чудещите се депутати – двама или седем-осем, министър председателят сподели, че има вяра, че са седем-осем.

„ Вярвам, че те ще имат опция да мислят доста по този въпрос “, уточни министър председателят. Той добави, че тази заран не е приказвал с тези депутати, тъй като през днешния ден е време за техния размисъл.

В същия екип ще отправим покана към всеки един народен представител, който желае да бъде част от едно без значение държавно управление. По същия метод ще го създадем, в случай че вотът мине. Вотът ясно демонстрира кои са силите, които са против държавното управление, сподели още Петков.

" Когато извън пред Народното събрание господин Пеевски стачкува против това държавно управление, когато ГЕРБ ясно споделя, че няма да поддържа държавното управление, когато " Възраждане " с сделките с дипломат Митрофанова застават против нас, а по едно и също време с това площадът е цялостен, разбирате в този миг, че вотът на съмнение не е от огромно значение ", уточни министър председателят.

На въпрос дали позволява да има депутати от „ ИТН “, които, без да декларират овакантяване на партията, довечера могат да изненадат с гласовете си, министър председателят Кирил Петков, сподели, че знае за няколко индивида, които се чудят сред преданост към партията си и голямата отговорност, която осъзнават, че имат. Има един голям спор сред тях и се надявам, че в идващите няколко дни, без значение от този избор, те ще имат време да осмислят историческата тежест на това решение и какъв брой е значимо по средата на войната да не хвърлят страната и в серпантина от политически рецесии, сподели Петков.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР