Няма ги изотопите, с които се стадират ракови клетки. Така,

...
Няма ги изотопите, с които се стадират ракови клетки. Така,
Коментари Харесай

Липсва важно лекарство за борба с рака

Няма ги изотопите, с които се стадират ракови кафези. Така, без да има изясненост на какъв етап е заболяването, не може да се организира съответно лекуване. Това стана ясно от думите на зам.-министъра на опазването на здравето Бойко Пенков.

Водим договаряния с производителя и с търговеца в България, подготвени сме да подпомогнем всеки, който желае да записва сходно лекарство. Напарвили сме напътствие към районните здравни инспекции и към клиниките по онкология, в която самите професори предлагат каква е алтернативата, посочи Пенков.

В началото обстановката беше доста трагична, само че нещата се усъвършенстваха. Сега най-много времето за очакване е 10 дни. Всичко зависи от опцията и доставките на консуматива.Дали сме си период в границите на три-три и половина месеца, с цел да възстановим доставките. Днес ще се забележим с сътрудниците от Здравната каса, с цел да има едно общо обръщение към двете администрации, уточни зам.-здравният министър.

Той разяснява и информацията, че България е на шесто място в Европа по инфектирани с морбили. В момента щабът работи, подхващат се всички противоепидемични ограничения. Локализират се областите, в които има най-вече инфектирани, уточни Бойко Пенков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР