Няма гаранция, че няма да има нови предсрочни избори, но

...
Няма гаранция, че няма да има нови предсрочни избори, но
Коментари Харесай

Трябва да чуем Слави Трифонов, гражданите очакват гаранции от него |

Няма гаранция, че няма да има нови предварителни избори, само че се приказва по-лесно в този парламент. 

Това съобщи депутатът Арман Бабикян от  " Изправи се БГ! Ние идваме! " по Българска национална телевизия. 

Важно е носителят на персоналната харизма, отговорност и въздействие на победилата партия - Слави Трифонов, да даде своите гаранции. Трябва да чуем него. Не става дума за среща с него, само че той би трябвало той да каже своето мнение и дума, счита Бабикян. Имаме доверие между тях, другари сме, само че жителите ще чакат тези гаранции, добави той. 

" Все още няма резултат след консултациите при президента, има основа за разговор. Никак не се приказва за имена и кабинет, приказва се по политики и цели, само че имената в кабинета имат значение. Между нас и " ИТН " общото е да сменим модела " Борисов ", имаме общо и във връзка с обществените политики. Ще стигнем и до имената, в случай че има име, което провокира у нас съмнения, няма да си го спестим единствено и единствено, с цел да бъдем в дружното болшинство на ръководещите. Не сме от безмълвните, сподели още Бабикян. 

Имената са значими, само че се стартира с политиките. Няма по какъв начин да слагаме Лебедово езеро и да изберете мен за ролята, изясни той. Нямаме право да предлагаме ние хора за държавното управление, никой не ни е канил да бъдем в коалиция, акцентира Бабикян. 

Ако ни поканят, тогава ще се изкажем. У нас властта се схваща като метод за обогатяване, по тази причина консултациите за имена се наричат " пазарлъци ", изясни депутатът. Ние не преговаряме с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, ИТН договаря с тях, по думите на Бабикян. 

" Надявам се президентът Румен Радев да даде задоволително време на партиите да се схванат, не може да сме в непрестанен цикъл на избори ", сподели още Арман Бабикян. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР