Няма физическо насилие при ареста на Петър Къдржилов, бившият ПР

...
Няма физическо насилие при ареста на Петър Къдржилов, бившият ПР
Коментари Харесай

СДВР: Няма физическо насилие при ареста на Кърджилов

Няма физическо принуждение при ареста на Петър Къдржилов, някогашният ПР на Десислава Иванчева. Това споделиха на незабавен брфинг от Столична дирекция на вътрешните работи във връзка повишение на напрежението на Орлов мост, когато жена се спряла, с цел да каже мнението си на протестиращите. Какво се е случило по-късно съгласно полицията?
Скандал поради провокатори докара до ареста на пиара на Иванчева (ВИДЕО)
Преди час се случи случай, от няколко дни предизвестяваме за това. На “Орлов мост ” стара жена с бастун е спряла при протестиращите и е изказала мнение. Един от протестиращите се насочва към нея и изхвърля наличието на чашата, която държи в ръката, след което тя му протяга ръка с бастун. Трябва да проучваме тази обстановка и да преценим от коя страна е осъществена провокация. Всеки ще носи отговорност за своето държание. И двете страни са в първо районно, ще преценим кой е отговорен. ", изясни Тони Тодоров, зам.-директор на „ Охранителна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи.
" Не можем да приказваме за физическо принуждение. Абсолютно професионално задържане ", разяснява ареста Тодоров и добави: " Поради агресивното му държание, беше неотложно да му се сложат белезници ".
Ситуацията можете да прецените сами в идващото видео:
Сподели с твоите другари
Стана ясно още, че нощес е имало различен случай.
" Снощи за следващ ден имаше жена с нетрезво положение, беше влезнала в ролята на чиновник на Министерство на вътрешните работи и предизвикваше служителите на реда, караше ги да стопират колите и да ревизират водачите за алкохол и опиати ", сподели още той.
Според полицията напрежението сред протестиращи и столичани избива, изключително в отсъствието на медии.
" Разговорите протичат по различен метод, когато ги няма медиите, това вие го тълкувайте. Постоянно се приказва с хората на митингите, през днешния ден следобяд ще имаме по-сериозна среща с тях ", сподели още Тодоров.
За блокадата на София след палатковите лагери на две основни кръстовища:
" Има опция да се пусне градския превоз. Идеята беше да приказваме. Не постигнахме никакво схващане. С тези хора пред Министерски съвет разговорът беше по-продуктивен. Всички жители вървим на работа и би трябвало да си стигнем до работните места обикновено ", сподели Красимир Димитров от Столична община, който сутринта договаря с протестиращите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР