Няма електронно управление. Безспорният проблем за хората е корупцията. Искаме

...
Няма електронно управление. Безспорният проблем за хората е корупцията. Искаме
Коментари Харесай

ГЕРБ сигурни, че ще спечелят в София, Демократична България искат дигитализация

" Няма електронно ръководство. Безспорният проблем за хората е корупцията. Искаме да пресечем корупцията. Това ще стане посредством цифровизация. Сред нашите общински съветници има IT експерти и в границите на една година ще променим радикално общината и връзката ѝ с жителите ", това заявява претендентът на ''Демократична България'' за кмет на София арх. Борислав Игнатов в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия.

Според Игнатов най-големият проблем на столицата е корупцията. Той съобщи, че ще му е нужна една година, с цел да се оправи с корупцията, а това ще стане чрез цифровизация.

" Ще създадем София един прелестен град за живеене. Да се скъсат връзки, да се направи бистрота. Корупцията изяжда парите, които би трябвало да са на тротоарите. Когато някой смуче публичния запас - няма тротоари, няма детски ясли, няма градски превоз. Трябват съответни дейности, само че с цел да бъдат осъществени би трябвало воля, героизъм, почтеност. Стремя се да обединя хората, с цел да стане този град европейска столица ", съобщи още арх. Игнатов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР