Няма експерт, който да отрече, че Новак Джокович и Роджър

...
Няма експерт, който да отрече, че Новак Джокович и Роджър
Коментари Харесай

Джокович - Федерер: Легенди на сингъл, колебливи на двойки

Няма специалист, който да отхвърли, че Новак Джокович и Роджър Федерер са едни от огромните звезди на актуалния тенис. С общо 34 трофеи от Големия шлем и милиони почитатели, които ги поддържат енергично, двамата са постигнали невероятни върхове в кариерата си, само че единствено на... сингъл.

Като двойка Ноле и Маестрото разочароваха в първия си мач. Двамата играха в първия ден на шампионата Лейвър Къп, представяйки тима на Европа.

След мача им обаче победиха техните противници - Кевин Андерсън и Джак Сок. Като част от тима на света, те победиха с 6:7(5), 6:3, 10:6.

Снимка: Getty Images

Въпреки положителният старт на европейците, Андерсън и Сок съумяха да реализират поврат и да донесат 1 точка към актива на своя отбор. Така след първия ден тимът на Европа води с 3:1.
Григор Димитров донесе първа победа на Европа в " Лейвър къп " Най-добрият ни тенисист не срещна компликации с Франсес Тиафо (САЩ)
Григор Димитров също спомогна за преднината, спечелвайки мача си против Франсис Тиафо.

През втория ден, когато успехите се правят оценка на 2 точки, българинът ще си партнира с Давид Гофен в мач на двойки против Джак Сок и Ник Кирьос. Очаква се мачът да стартира в 5:00 ч. сутринта на 23 септември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР