Няма двойка, която да не се кара от време на

...
Няма двойка, която да не се кара от време на
Коментари Харесай

Фразите, Които Не Бива Да Казваме, Когато Се Караме С Гаджето

Няма двойка, която да не се кара понякога. Някои го вършат по-често, други по-рядко, само че се случва във всяка естествена връзка. По време на скандал от време на време се случва човек да каже нещо, което не желае и след това го е гняв.

Виж кои са фразите, които би трябвало да избягваш, когато се караш с гаджето си:

„ Не съм ти ядосана “ – отдалеко си проличава, че си гневна, тъй че няма защо да го лъжеш. Ако не си му ядосана, за какво тогава се заяждаш непрекъснато с него и му отправяш заядливи мнения? Няма смисъл да криеш страстите си, по-добре седнете и поговорете като зрели хора.

„ Ти си отговорен “ – във всяка една обстановката отговорните са най-малко двама. Няма по какъв начин единствено единият сътрудник да е отговорен, тъй че постъпи зряло и поеми част от виновността, без да го сочиш с пръст и да му казваш: „ Ти си отговорен! “.

„ Искам да се разделим “ – най-вероятно не го искаш, само че го казваш, тъй като си сърдит. По-добре избягвай такива изречения, тъй като те могат да доведат до разрушение на доверието и мъчно се не помнят.

„ Ти към този момент не ме обичаш “ – това нормално го споделят хора, които обичат да се изкарват жертва. Ако гаджето ти не те обича, не би бил с теб, тъй че е неуместно да твърдиш нещо сходно.

„ Ти си огромен простак “ – обидните думи са нещо грозно и не трябва да се използват, изключително ориентирани към обичания човек. Думите нараняват и мъчно се не помнят.

„ Родителите ми ме предизвестиха “ – никога не трябва да намесваш трети човек в абсурда. Ако кажеш нещо сходно на гаджето си, рискуваш да създадеш напрежение сред него и родителите си, а това няма да се отрази по никакъв начин добре на взаимоотношенията ви.

“Приличаш на майка си/баща си ” – сега, в който гаджето ти чуе това, ще заеме отбранителна позиция. Не бива да се опитваш да го обиждаш, сравнявайки го с родителите му.

„ Бившето ми гадже ни би постъпило по този начин “ – по време на скандал е допустимо несъзнателно да сравниш настоящето си гадже с бившето. Опитай се обаче да не се стига до подобен миг. Все отново неслучайно си се разделил с предходното гадже. А и всеки си има своите плюсове и минуси.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР