Няма две мнения по въпроса, че Емилия Кларк дължи стремглавото

...
Няма две мнения по въпроса, че Емилия Кларк дължи стремглавото
Коментари Харесай

Как Емилия Кларк е приемала голите сцени в Game of Thrones

Няма две отзиви по въпроса, че Емилия Кларк дължи стремглавото развиване на кариерата си на Game of Thrones. Самата тя го знае и в никакъв случай не го е крила, само че не всичко е било цветя и рози.
 Емилия Кларк, рожденият й ден и гостите от от Game of Thrones Кит Харингтън и Джейсън Момоа
Емилия Кларк и супервеселият й рожден ден

Актрисата навърши 33

Кларк гостува в седмичния подкаст на артиста Дакс Шепърд - Armchair Expert, и показа някои забавни детайлности от началото на кариерата си.

Актрисата признава, че работата по Game of Thrones е била добре пристигнала за нея, тъй като по това време - 2010 година, таман е приключила учебното заведение по актьорско майсторство и е имала потребност да натрупа опит.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Emilia Clarke (@emilia_clarke_fanseite) на Ное 19, 2019 в 9:06 PST

Когато е прочела сюжета за първи път обаче е останала шокирана от броя на голите подиуми, в които би трябвало да взе участие. Тогава е схванала и къде е уловката и за какво са взели актриса без никакъв опит за една от основните функции.

Емилия Кларк признава, че все пак е имала доста разногласия с екипа по време на фотосите. Имало е подиуми, в които от нея е било изисквано да бъде чисто гола, само че тя е упорствала, че това не е нужно и може да остане покрита с чаршаф, написа Sky News.
 Наградите Еми 2019, Емилия Кларк, Джоди Комър, Зендая и най-секси актрисите
Секси дамите, които събраха погледите на премиите Еми 2019

Секси е меко казано и за трите

Тогава обаче е срещала отговори от сорта на - " Не искаш да разочароваш почитателите на Game of Thrones ". Заради всичко претърпяно по време на фотосите на първи сезон, Кларк споделя, че дълго време по-късно е считала, че не е почтена да прави нищо по-значимо от това да се съблича.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР