Няма дублиране на звено. НСО има ограничен кръг от хора,

...
Няма дублиране на звено. НСО има ограничен кръг от хора,
Коментари Харесай

Депутат: Мотивите на Радев за ветото за витиевати

Няма повтаряне на звено. НСО има стеснен кръг от хора, които могат да бъдат охранявани, а да вземем за пример - данъчни, митничари и така нататък. които се борят с контрабандата и престъпността, може да им се наложи да бъдат защитавани. НСО е работа на президента и е към него. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Маноил Манова в ефира на Нова телевизия във връзка измененията в Закона за Министерство на вътрешните работи.

"Няма такива с преимущество. Всичко се прецизира в проектите и в закона ", посочи той.

"Що се отнася до придвижването на НСО, то би трябвало да става по Закона за придвижване на пътищата. Нищо няма да се случи по-различно също така, че в две или три коли за защита ще има чиновници за защита, само че от разнообразни структури, те ще са координирани по отношение на записаното в закона. Изрично е посочено кой може да бъде охраняван. Това са: лица,който заплашват ръководството на републиката, с изключение на тримата велики ", сподели Манов.

По думите му има витиеватост в претекстовете на президента за наложеното несъгласие.

Румен Радев наложи несъгласие върху измененията в Закона за Министерство на вътрешните работи

Има пробив в системата в НСО - има арестуван за присъединяване в ликвидиране, сподели той и добави, че службата по този метод е компрометирана.

Той съобщи, че би трябвало да има следствие кой е снимал спящия министър председател, само че доста по скандално е за секретаря на президента и връзките му с крупния предприемач Бобоков. "Така се прави, с цел да не си приказваме за системата и страната, то се хвърлят някакви фотоси. Вместо да се занимаваме с това за какво военачалник се изяснява на чиновник, ние се занимаваме с пипани фотоси, а те са такива, тъй като специалистите го споделят ", безапелационен бе депутатът от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР