Няма друга Македония, освен нашата, заяви министър-председателят на Македония Зоран

...
Няма друга Македония, освен нашата, заяви министър-председателят на Македония Зоран
Коментари Харесай

Заев: Няма друга Македония, освен нашата

" Няма друга Македония, с изключение на нашата ", съобщи министър-председателят на Македония Зоран Заев в изявление за електронната гръцка медия " Прототема ", представена от БГНЕС.
Неговото провокативно изказване може да бъде интерпретирано като част от неговите старания да накара жителите на страната си да гласоподават по време на референдума за утвърждението на Договора от Преспа.
" Северната част на Гърция е Гърция, а западната част от България е Бъргария. Няма друга Македония, с изключение на нашата. Няма друга на света. И знаейки нашите вероятности за в бъдеще ние би трябвало да го създадем за идващите генерации, за нашите деца. И за това е аз считам, че имаме сериозна причина да се обединим ", съобщи Заев.
В същото изявление Заев повтори, че ратификацията на контракта ще докара до това " македонския народ " да имат интернационално приета страна и приет " македонски " език, като добави, че по-късно никой не може да опровергае " нашата македонска еднаквост. "
Заев показа, че добавката " Северна " към името на страната не е елементарно за приемането жителите, само че призна, че позитивите от договорката за името са повече от негативите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР